tiistai 29. syyskuuta 2015

Arkea ja urheilua

Arkea ja urheilua


Berliinin maraton juostiin viime sunnuntaina. Nyt on siis aikalailla tasan vuosi aikaa treenailla itsensä alle kolmen tunnin kuntoon. Viime viikolla juoksukilometrejä kertyi yhteensä 77,45km, mikä on suurin määrä harjoitusten jälleen alettua kesäkuun puolivälissä. Tämä viikko tulee olemaan selvästi kevyempi, ilman kovia harjoituksia ja pisin lenkkikin tulee olemaan vain 15km. Selkeästi huomaa että palauttelu tulee hyvään paikkaan. Riittävän maltillisesti kun jaksaa tehoja ja määriä nostaa, pääsee parhaisiin tuloksiin.

Berliinin maratonin kisastudio



Viikon harjoitukset:


Viime viikon harjoituksista juoksin aamulla ennen syömistä vain sunnuntain palauttavan 6km. Muut harjoitukset vaativat hieman järjestelyjä. Tavaksi on tullut, että laittelen ruuan valmiiksi ja lähden heti juoksemaan kun avovaimo tulee töistä kotiin, itse syön päivällisen vasta treenin jälkeen. Perjantaisin käymme vauvauinnissa ja tällä kertaa tein niin, että juoksin vauvauinnin jälkeen 10km kotiin avovaimon ja pikkuisen mennessä autolla takaisin.

Jos juokseminen on tärkeää itselleen, niin kyllä sille aikaa käytännössä aina löytyy, ainakin yksilapsisessa perheessä tällaisilla kilometrimäärillä.


Isukki valmiina lähtöön
Ruoat valmiina nautittaviksi




                         
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti