tiistai 20. lokakuuta 2015

Arpa on heitetty

Arpa on heitetty

Ilmoittautuminen Berliinin maratonin osallistuja-arvontaan avautui eilen. Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan arvontaan on 1.11. Ilmoittauduin mukaan arvontaan heti ensimmäisenä päivänä. 

Tämän vuoden uutuutena on, että arvontaan voi ilmoittautua 2-3 hengen joukkueina, jolloin kaikki voittavat tai kukaan ei voita. Tämä on todella hyvä uudistus, joka varmasti helpottaa monen maraton reissujen suunnittelua. Olen mukana arvonnassa yhdessä veljeni kanssa. Arvonnan tulokset tulevat aikaisintaan joulukuun alussa.


Jos arpaonni ei natsaa, niin todennäköisesti lähdemme veljeni kanssa kolmen tunnin rajaa hätyyttelemään Frankfurtiin, Amsterdamiin tai Eindhoveniin -jotka kaikki ovat nopeita syysmaratoneja Euroopassa. Näillä näkymin reissusta tulee kahden miehen täsmäisku, eli muuta perhettä ei mukaan ole lähdössä.

Viime viikon treenit kulkivat ihan mukavasti. Tiistaina käytiin Islan kanssa mummin luona Porvoossa ja pääsin poikkeuksellisesti juoksemaan keskellä arkipäivää. Tiistaina huomasi vielä selkeästi että Vantaan puolimaraton painoi edelleen jaloissa.

Keskiviikon harjoitus Espoon tapioiden juoksuklubin kanssa oli jälleen erinomainen. Harjoituksessa juostiin alkuverryttelyt ja tehtiin koordinaatioharjoituksia. Tämän jälkeen vuorossa oli 4 x 1,75km 2-3 minuutin palautuksilla. Vedot menivät keskinopeudella 4:09, 4:06, 4:02 ja 3:58 min/km. 4:00 min/km on kuuluisaa 3000metrin cooper vauhtia. Se on vaan hyväksyttävä, että ihminen on laumaeläin, pakkohan siellä oli muiden perässä mukana roikkua.

Lauantaina juoksin 24km pitkänlenkin, jonka yhteydessä käväisin ensimmäistä kertaa elämässäni Malminkartanon mäen huipulla.

Pihalla pitkiksen jälkeen. No pain, no shame!


Seuraavana välitavoitteena ja testijuoksuna on 14.11. järjestettävä Aktia Cup, 10km juoksukilpailu. Olen ruvennut hieman haaveilemaan, josko siellä pääsisin elämäni ensimmäistä kertaa alle 40 minuutin...

Tämä on tässä, ehtinen vielä päiväunille, Isla on jo.

Viikon kaikki harjoitukset:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti