tiistai 6. lokakuuta 2015

Kohti Vantaan puolimaratonia

Kohti Vantaan puolimaratonia


Viikonloppuna oli hieno sää ulkoilla nuuksiossa. Isla kurkkaa puuntakaa.


Kevyt viikko, joka kieltämättä tuli tarpeeseen, on nyt lusittu. Juoksua kertyi alle 60km eikä kovia harjoituksia ollut lainkaan. Jalat ja etenkin pää ovat saaneet hieman lepoa.

Pikkuisen, eli Islan kanssa kävimme ensimmäistä kertaa Nuuksiossa, sää oli todella hieno! Rattaat olivat mukana ja reitinvalinnan sekä isukin itsepäisyyden takia jouduimme niitä kantamaan pari kilometriä juuria ja kiviä sisältämällä polulla. Tylsäähän se olisi jos liian helpolla olisi päässyt.

Nuuksiossa
Vielä riitti aurinkoisia shortsikelejä viime viikolle, mutta nyt taitavat moiset käydä aika vähiin. Tänä aamuna juoksin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pikku pakkasessa, tosin vastaan tuli yksi kaveri varusteinaan shortsit.

Viikon "pitkikselle" lähdössä


Tämän viikon lauantaina on tämän "kauden" päätavoite, eli Vantaan puolimaraton. Kokonainen maraton jää tältä vuodelta juoksematta, koska tavoitteena on tosiaan parantaa ennätystä oikein kunnolla vuoden 2016 syksynä. Minimitavoitteena on juosta alle 1:35, mutta salaisena bonustavoitteena on rikkoa oma puolimaratonin ennätys, joka on 1:33;21. Vanhan ennätyksen juoksin vajaa kuukausi ennen vuoden 2012 Berliinin maratonia Salossa.

Huomenna keskiviikkona alkaa Espoon tapioiden juoksuklubi, jonne olen lähtenyt mukaan. Yhteisharjoitukset ja samanhenkinen porukka toivon mukaan lisäävät motivaatiota sen verran, että selvitään läpi tulevan pimeyden ja kylmyyden.

Ensi viikolla sitten raportti Vantaan puolikkaasta, sekä kuulumisia ensimmäisestä juoksuklubin harjoituksesta.

Tässä vielä viime viikon harjoitteet:

Papupihveistä voimaa ja vauhtia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti